Min dag

Äntligen en morgon med Raya! Det sätter verkligen ribban för dagen. Det känns som att det har hänt mycket hos henne den här vintern, mentalt alltså, hon har ett helt annat lugn i blicken och är tålmodigare och tryggare. Hon kommer nog alltid vara en rivig häst som sprakar av energi, och vilja, men det är skönt att se att hon landar mer i sig själv. När jag hör någon kategorisera henne under ”bestämt sto” tänker jag; du har bara missförstått allt. Hon är inte bestämd eller dominant, alls, snarare vill hon ty sig nära och överlämna ansvar. Då gäller det att visa att hon kan det, vara inkännande, förtroendegivande och tydlig. När man lyckas med det kastar hon hjärtat först och gör allt för att vara till lags <3

Jag kom inte ifrån kontoret förrän närmre halv sju idag, det har varit skitväder, stressigt och jag har noll energi kvar på kontot nu när klockan passerat nio. Efter den sista punkten på det här inlägget ska jag slänga mig i sängen, sätta på min ljudbok som virvlar runt i mitt hjärta ”En spricka i kristallen” och vänta tills Felix kommer. Jag orkar inte med ett ord ur en kurslitteraturbok till idag och jag orkar inte snacka och skratta om livet och dagen ute i vardagsrummet heller – vad trist man känner sig när man bara vill vara ifred och tyst en hel kväll alltså. Men vi har ju ett helt liv på oss att prata om dagen och livet 🙂

Hoppas att ni mår bra <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.