En lugn torsdag

Klockan är 08:53 och jag sitter fortfarande hemma i soffan, vilken lyx! Idag ska jag vara i skolan hela dagen då vi ska gå igenom kandidatuppsatsen(!) mellan 10-16. Så det blir en lugn morgon och en tidig eftermiddag. Dessutom ska det bli spännande att få klartext i allt som hör uppsatsen till, jag och Mika har redan spånat högt och lågt vad vi hade velat skriva om. På ett sätt hade det känts smart att skriva om något konkret och okomplicerat för att ta oss i mål så smärtfritt som möjligt, men samtidigt vore det så roligt att hitta ett ämne och en vinkel som vi kan gå in för med passion och hjärta även om det kräver mer jobb.

Nåväl. Ikväll har jag lovat Felix att vi ska gå på bio. Det kan vara en av de konstigaste saker jag vet att göra… VAD är syftet med att sitta i en stor sal, knäpptyst med en massa okända människor som har sina armar mot en och tuggar på något? Det + spa är tydligen något man i sin flickvänroll bara måste göra ibland.. Jaja, det är alltid mysigt att hitta på något med Felix 😉

Hoppas att ni får en bra dag <3

Comments 4
 • Ida

  Åh både bio och spa är ju så härligt! Syftet med bio är ju att gå och se nya filmer, det blir en hel annan upplevelse i en biosalong än hemma i soffan. Känns som att man lever sig in mycket mer i filmerna om du förstår hur jag menar.

  Och spa är skönt att åka på när man kanske känner sig stressad och känner för att slappna av. Det är så skönt att bara sjunka ner i någon varm bubbelpool och bara njuta. Jag är bara 19 haha och har varit på spa 1 gång men det är absolut något jag hade kunnat tänka mig att göra igen <3

  Reply

 • Malin

  Bio för mig är så häftigt – ett helt rum med folk som tittar på exakt samma film men ser den ändå så olika. Såg Ted med min mamma och kände mycket med Kenneth – usch att förlora ett syskon till följd av dennes eget val… vände sig sedan ett extra varv i magen när jag insåg att min mamma är en av de som har förlorat ett syskon tfa självmord… började sen fundera på hur alla kopplar olika. Mamma tänkte inte alls på sin bror när hon så filmen, för hon såg Ted. Jag såg situationen och relationerna. Sen kan man diskutera filmen utifrån det. Som ett exempel… häftigt enligt mig 🙂

  Reply

 • maja

  haha har samma känsla över biosalonger.. min man går gärna och jag hänger ju..men ja hamnar alltid brevid någon som smaskar,pratar,asgarvar,prasslar,vrider sig konstant,har tryckt ner kläder & väskor så de inkräktar på min stol & hänger på armstödet så jag sitter stel som en pinne.hehe…måste vara nån föbannelse över mina bioupplevelser haha . så jag fattar inte heller varför de är såå kul att gå på bio.. menmen 😂🤣

  Reply

 • Elin

  Haha! Håller helt med! Men bio kan vara okej någon gång ibland! 😊

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.