Helgen på ingång

Jag har precis jobbat klart min halvdag och ska gå på ett möte efter lunch innan min arbetsvecka är avrundad. Jag har verkligen haft en så bra vecka den här veckan! Ni vet, när man känner att man både har varit produktiv och samtidigt fyllt dagarna med gyllene tid tillsammans med människor man tycker om men också lugn egentid.

Ikväll ska jag hem till Nattis som styr vinprovning! Alla tjejer som ska dit har under veckan valt ut varsitt rödvin ifrån olika länder och läst på om druvsorten och så vidare. Så vi ska smaka rödvin, äta chark och snacka – rätt trevlig fredagskväll va? Resten av helgen kommer gå i studiernas tecken, jag försöker jobba in tid med inlämningarna som väntar runt hörnet och har satt egna deadlines före de riktiga för att vara i fas med allt. Nästa inlämning är dock så intressant att det lika gärna hade kunnat vara ett egenvalt helgnöje att göra; vi ska analysera hur kvinnor i reklamsammanhang framställs i tidningen Elle. Jag ska dessutom låna hem mammas bil till stan, så jag tänker mig pluggavbrott där jag och Felix åker till stallet och tar en promenad med Raya i krispiga minusgrader som helgmys.

Ni hör ju, helgen är välkommen. 

Comment 01
  • Josefine

    Jag är lite i samma sits som dig, har flyttat till stan för att vara närmare plugget och allt som hör till. Men hästen är kvar på landet och jag lägger orimligt mycket tid på att pendla till och från stallet, vilket du också gör om jag har förstått det rätt. Därför undrar jag varför du inte köper en bil så att det blir smidigare i vardagen? Jag står själv och väger om det är värt att köpa bil eller inte, det finns så mycket andra ”vettigare” saker att lägga pengarna på som t.ex. lägenhet.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.