Bilder från min dag

 

Det har nästan varit årets första vårkänslor idag! Satan vilket härligt väder. Innan jag åkte till stallet tog jag och Felix en sväng på stan, köpte cappuccino och strosade in och ur butikerna på Kungstorget. Jag försöker krama min vardag nu, hålla om den, liksom. Den här våren är lite som en transportsträcka till förändring, där vissa förändringar känns välkomnade och andra lite skrämmande, mest för att de just nu inte har sin färdiga form.

Hur ska jag göra med allt? Hur vill jag och Felix leva de här närmsta åren? Hur ska min och Rayas vardag se ut? Ni som har varit i de där vägskälen efter en avslutad universitetsutbildning, eller något helt annat, förstår mig nog precis.. 

Efter det åkte jag ut till min prinsessa och möttes tyvärr av tråkigheter. Ett varmt och svullet framben och hälta… Jag har känt igenom, klämt och böjt och hon är inte ett dugg besvärad när jag klämmer och känner igenom henne förutom att hon är halt. Jag ringde direkt Christian, som tränade henne igår, och då hade hon varit bra. Så något har hänt under dagen idag.

Känner jag mig själv rätt ringer jag veterinär på måndag, men fram tills dess får hon vila och förhoppningsvis blir det bättre alternativt tydligare vad som är problemet. Själv tycker hon inte att det är någon biggie utan gjorde förtjusta hopp när jag skulle springa med henne…

Jag har väl berättat om försöken att jogga tillsammans med Soraya? Jag har provat, snörat på mig träningsskorna och tänkt att vi ska jogga ihop. Hon blir HELT till sig, vill galoppera eller busa hela tiden = hennes flåsiga matte orkar inte med hennes sällskap 😉

Håll tummarna att det går över snabbt <3

Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.