Söndag

Jag startade min söndag med fakturor och momspapper framför nyhetsmorgon, jag avskyr det, fast jag avskyr det ungefär lika mycket som jag njuter av att bli klar med det och stänga igen pärmen. Det är i alla fall anledningen till det uteblivna godmorgon-inlägget, för direkt efter åkte jag till Raya för att kolla till hennes ben.

Hon var mycket mindre halt idag, inte längre svullen men fortsatt varm och stapplig i rörelsemönstret. Givetvis får hon bara vila, så jag pysslade om henne och gav henne orimligt många morötter och sockerbitar, haha. Jag är expert på att förmänskliga mina djur och letar efter att hon kanske tycker att hon har en tråkig dag i blicken 😉 Usch, det känns inte alls bra att hon har gjort sig illa. Men ja, jag vet, så är det ju. Jag ska kolla imorgon och bestämma hur jag gör med veterinär.

Det räcker att det bara går några dagar så saknar jag vår träning ihop SÅ mycket. Kolla bara på dessa bilder från ett joggingpass för någon vecka sedan, så mjuk, glad och arbetsvillig <3

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.