Lugn måndag

Godmorgon!
Det ösregnar utanför fönstren och jag sitter kvar i soffan och drar mig för att gå ut till bussen. Brrr. Jag ser dock fram emot att slå mig ner vid min plats på kontoret med en kopp kaffe. Jag älskar verkligen att jobba på kontor, kontorslandskap som både är socialt, lugnt och strukturerat.

Efter jobbet måste jag sitta med plugget i några timmar innan jag åker till stallet. Jag tänkte passa på att schamponera Sorayas svans och ben i eftermiddag, vi får passa på att göra sånt mys nu. Hon älskar när man pysslar med henne och jag får alltid skavigt samvete när jag inte har tid att verkligen vara närvarande och pyssla med henne innan träningspass. Jag ser fram emot att åka till Tjörn ikväll, hänga med familjen och pussa smådjursnosar och klämma på deras små mjuka tassar, haha. Tassar är livet.

Hörs senare <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.