Nos och tass

Mitt pluggsällskap ♥
Jag sitter mitt emot Maja i köket i mitt tonårshem och skriver på nästa veckas inlämning, med små katter och Sune som tassar runt. GUD vad jag saknar djur i hemmet alltså. När vi flyttade till hästgården var jag tio år och Maja fem och det första vi fick var en egen katt som ganska snart därpå fick kattungar. Därefter fick vi kattungar en gång per år i flera år. Kattungarna föddes alltid uppe i vår lilla klädkammare och där minns jag att jag alltid satt om jag var ledsen över något, med små duniga kattungar högt och lågt. Bättre kryp in för tröst är väl svårt att tänka sig? 

Comments 2
 • Helena

  Vad heter Sune i stamtavlan? SÅ intresserad haha 😀

  Reply

 • Margareta Elborgh

  Vet att det är tufft för Dig nu med Din fina häst.
  Läste om henne på Hippsons sida på Messenger idag.
  Skador på nerver och nervplexus kan ofta påverkas av akupunktur i kombination med kraniosakralterapi.
  Vi har en tjej här i Småland som har hjälpt hästar som t o m landslagsveteranerna har dömt ut.

  Det är ingen kostsam behandling och hon säger direkt när hon träffar hästen om hon anser att det finns en möjlighet att hjälpa Dig eller inte.

  Har sett mycket bra resultat på hennes behandlingar även när jag stått med avlivningsvätskan beredd och verkligen inte trott att det fanns alternativ.
  Om Du skulle vilja ge det en chans förmedlar jag gärna hennes kontaktuppgifter.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.