När allt går sönder i ett ögonblick

Det går bara inte att förstå och de få stunder jag förstår så går det inte att dra ner luft i lungorna. Soraya är utdömd.

Hon har utan tvekan varit det mest villkorslösa i mitt liv sedan hon klev in i det och vi har blivit vuxna sida vid sida. Chocken och sorgen är avgrundslös. Jag klarar knappt att tänka tankarna tyst för mig själv och än mindre att formulera mig i ord. Jag måste hitta ett sätt att andas i denna nya uppslitna tillvaro och först när jag klarar det kan jag berätta. Ni får ge oss tid. 

Comments 194
 • Johanna

  Men stackars er! Vad fruktansvärt sorgligt 🙁
  Kram

  Reply

 • Johanna

  Neeeej!!!! Massvis med kramar åt dig och Soraya! <3

  Reply

 • Astrid

  Alltså Linn. Jag går sönder. Fyfan vad hemskt. Så jävla ledsen för din skull. Styrkekramar tusen gånger om. Livet är inte rättvist

  Reply

 • Johanna

  Jag blir så ledsen för både din och Sorayas skull. Vet inte vad som har hänt med hade själv blivit förkrossad om det hänt min häst.
  Hoppas hon inte är så illa att hon måste tas bort utan kan få bli avelsto istället.
  Skickar massa styrka och tankar till er ❤️

  Reply

 • Ellen

  Mitt hjärta brister…!!!!

  Reply

 • Camilla

  Men vad är det du säger?! :O

  Det finns egentligen inget att säga (finns inget som lindrar) mer än beklagar, vilken chock – så ledsen för er skull, och jag vet tyvärr alltför väl den där känslan när allt slås undan under fötterna.

  Reply

 • Maria

  Så fruktansvärt! Har själv varit med om samma sak. Men mitt i all sorg tänk vad bra det är att hon är ett sto så hon kan få massa fina föl.

  Reply

 • Clara, Bossbloggen

  Men shit! Blev helt chockad här borta så kan inte föreställa mig hur du mår eller vad som hänt. WTF liksom… Lider med er och skickar all kärlek och omtanke!

  Reply

 • Elle

  Kära Linn, ord är överflödiga. Ta hand om dig, ta din tid, jag lider verkligen med dig <3
  Vilket jävla orättvist skitöde.

  Reply

 • Fanny

  Det var som att luften gick ur mig när jag läste detta. Det gör genuint ont i hjärtat för din och sorayas skull.

  Reply

 • Cornelia

  Näe fy faaan Linn. Okej att ingen förtjänar något sånt här, men herregud ni gör det VERKLIGEN INTE. Hur är det möjligt? Stackars dig, stackars Soraya ❤️ Sänder all styrka som finns ❤️❤️❤️

  Reply

 • Petra

  Nej men så fruktansvärt! 😰😢Vi känner inte varandra men jag har följt hela din resa med fina Soraya och blev alldeles ledsen när jag läste detta….STOR styrkekram! ❤️

  Reply

 • Louise

  Styrkekramar ❤️

  Reply

 • Sanna

  Styrke-kram!!!
  Pytteliten tröst från någon du inte ens känner, men förhoppningsvis något ❤

  Reply

 • Amanda

  Som det högg till i mitt bröst när jag läste. Kram Linn<3

  Reply

 • Emma

  Usch vad tråkigt att höra!! Jag har suttit i samma sits som dig för bara någon vecka sedan… jag håller bara hästarna på hobbynivå och satsar inte lika mycket som dig men tror och hoppas att jag lägger ner lika mycket hjärta i det som du gör! Man försöker förebygga sådana grejer så mycket man bara kan men tyvärr så går det ju inte att hindra alla skador utan man kan bara göra så gott man kan, även om det känns fruktansvärt orättvist… jag vet att denna kommentar kanske inte kommer hjälpa just nu, men kanske senare och det kanske kan hjälpa att veta att det finns någon som förstår hur du känner. När jag berättar för andra vad som hänt är det fortfarande bara ord som kommer ut, jag kan fortfarande inte förstå att det verkligen hänt. Min första egna häst som jag hade massor av framtidsplaner med och älskade över allt annat är borta och likaså alla drömmar efter två tuffa men fantastiska år. Jag fick också ta det tuffa beslutet (i samråd med vår veterinär) att avliva honom trots sina unga 9 år eftersom han inte trivs som sällskapshäst eller precis som Raya e svår med hagar osv. Det känns sjukt jobbigt och jag hoppas verkligen att du kan behålla stallet i ditt liv på något sätt, glöm inte alla fina stunder du haft där! Försök tänka att de fina stunderna med Raya gett både henne och dig mycket som du kommer att ha med dig livet ut och att hon inte kunde haft det bättre den tid hon fick som din dressyrhäst. Jag hoppas att det blir lättare för dig (och mig) ju mer tid det går, jag tänker på dig och förstår hur jobbigt du har det, kram ❤️

  Reply

 • Vera

  Så otroligt fruktansvärt att jag knappt finner ord. Tror aldrig jag hajat till så kraftigt som jag gjorde nu när sidan laddats och det här var det första jag läste. Efter att ha gett så mycket kärlek, engagemang och tankeverksamhet som du gett till Soraya är det obegripligt att just ni ska drabbas av det här. Det är på grund av sådana här händelser jag inte tror på att allt händer av en anledning, för då skulle inte en så fantastisk människa och häst samt ekipage drabbas.

  Reply

 • Erika

  Vilken klump i halsen jag fick av att läsa ditt inlägg… Jag skulle vilja ge dig en riktigt stor kram, men får försöka förmedla kramen via text istället.

  Jag började läsa din blogg precis innan du sålde Winnetoo och minns hur svårt det var för dig, sedan att sälja Chagall. Och Morris, finns inga ord… Alla bloggläsare sörjde så mycket för dig då. Stackars dig som tvingas genomlida såpass tunga svårigheter med dina hästar. Du förtjänar inte att behöva gå igenom detta en gång till.

  Känn ingen oro eller stress över oss, vi finns här så fort du känner dig redo att berätta vad som hänt. Många kramar!! ❤️❤️❤️

  Reply

 • Jenny

  Näääj!! 😭❤❤

  Reply

 • Moa rehn

  Har endast lagt en enda kommentar förr men följt dig sedan winnie. Jag tappade andan och det rev i bröstkorgen när jag läste första meningarna. ALL kärlek och all styrka till dig och lilltjejen. Du om någon förtjänar verkligen inte detta…. FYFAN rent ut sagt gör ONT i mig. Massa kramar ❤️❤️❤️

  Reply

 • Elin

  Åh Linn, jag beklagar sorgen. Så fruktansvärt sorgligt. Ta hand om dig. <3

  Reply

 • Elisabeth

  Nej, vad har hänt!!! Är verkligen så ledsen för er skull, hur kan det vara sant!! Styrkekramar till dig Linn<3 Jag skulle vilja skriva något tröstande, men finner inga ord!:(

  Reply

 • Erika

  Jag tror jag tappade luften nu o trodde först att du drev med oss. Men de är klart du inte gör.
  Skit samma vad jag skriver. Tusen miljoner kramar!!!!!!!!!!!!!

  Reply

 • Ida

  Fick rysningar och bara en kall känsla i magen 🙁 Hoppas att du orkar berätta snart <3 <3 <3

  Reply

 • Elin

  All kärlek till dig och Raya <3

  Reply

 • Michaela

  Jag är i chock. All styrka till dig.. <3

  Reply

 • Helena

  Finner inga ord . Läser troget din blogg och den är en favorit . Så outsägligt FRUKTANSVÄRT 🙁

  Så otroligt ledsen för er skull !

  Reply

 • Rebecka

  Neeeej 😭😭😭😭 så hemskt 😭 kan inte säga mer än att ni finns i mina tankar 💔

  Reply

 • Carin P

  Tänker på dig och ta hand om dig, Soraya ❤️. Vi är många som känner med dig och lider, kramar

  Reply

 • Tora

  Fy vad jag lider med dig Linn! Hoppas verkligen att det kommer någonstans lösning på detta, skickar massa styrkekramar <3

  Reply

 • Anna

  Nej vad fruktansvärt tråkigt att höra! ❤️

  Reply

 • Hanna J

  Men nej, fyfan så fruktansvärt, vidrigt orättvist. Jag känner dig inte men mitt hjärta går sönder. Det var ju inte såhär er fantastiska resa skulle bli! Och efter all skit du haft tidigare med skadad häst så vill jag bara skrika. Finns inga ord som tröstar nu men jag är verkligen verkligen ledsen för din skull. Många kramar

  Reply

 • Anne R

  Nää! Usch vad hemskt! Massor med styrkekramar, det här var helt fruktansvärt att höra även för mig som inte egentligen känner er, kan bara föreställa mig hur det är ❤️❤️❤️

  Reply

 • Isabelle

  Nä men fy vad hemskt! Fick världens chock när jag läste detta. Alla tankar till dig och Soraya, samt era nära <3

  Reply

 • Helena

  Ta den tid du behöver. Vi finns kvar när du är redo att berätta!

  Reply

 • Karin

  Hej!
  Det känns bara inte som att det kan vara sant. Världens piggaste och fräschaste häst!? Känner verkligen med dig. KRAM Karin

  Reply

 • Paulina

  När jag läste dessa rader så bara började tårarna rinna 😢 ta din tid, vi finns här för dig ❤

  Reply

 • Karolina

  Fy fan vad orättvist! 😭 ta hand om dig Linn. Kram

  Reply

 • Ida

  Jag följer dig varje dag och har gjort sen winnie-tiden och tror inte jag förrens nu inser hur nära din resa känns och hur mycket du känns som en vän för mig. Mitt hjärta går i tusen bitar för eran skull och luften går precis som du säger ur mig, så fruktansvärt jävla oförtjänt och sorgligt. Finns inte ord egentligen. Ta hand om dig och om er, jag skickar massa kramar och tänker på er.

  Reply

 • Isabel

  All styrka till er! <3

  Reply

 • Emelie

  Som många andra, jag är i chock. Hur gick det här till?
  Massa kramat till er❤️

  Reply

 • Hanna

  Nej nej nej!! Fruktansvärt. Kan inte förstå det – som läsare. Gör det du behöver just nu, var med de du mår bra av att prata med. Ta den tid du behöver. Skickar kramar och styrka till dig!

  Reply

 • Karin

  Så himla ledsen för din skull 💔 Livet är banne mig inte rättvist!

  Reply

 • Anna

  Men NEJ!! All styrka och kärlek till dig, lider så med er!

  Reply

 • Anna

  Men AJ i mitt jävla hjärta 🙁 Känner ett seriöst tryck över bröstet då jag läser dina meningar så kan bara tänka mig hur det känns för dig. All kärlek och styrka till er, ibland tar livet konstiga vändningar och man måste tänka om. Massa kärlek och kramar till dig oavsett hur detta slutar <3

  Reply

 • Evelina

  Det gör ont i hjärtat… all styrka till dig❤️

  Reply

 • Madeleine

  All styrka till dig! Låt det ta sin tid, men vad som än händer så sluta aldrig kämpa för något du brinner för! <3

  Reply

 • Julia

  Men nej, så overkligt! Beklagar verkligen😭💗💗💗

  Reply

 • Tilia

  Aldrig kommenterat förut men följt dig länge. Fick en stor klump i magen, det känns fruktansvärt orättvist! All kärlek till er!

  Reply

 • Malin

  Neeeej😣 jag lider med dig så oerhört.

  Reply

 • Natalie

  <3 <3 <3 <3 <3
  Finner inga ord.
  Massa kärlek!
  Så orättvist!!

  Reply

 • Nina

  Finner inga ord. All styrka till dig!

  Reply

 • Frida

  Jag har följt er resa sedan dag ett och skolade själv om från hoppning till dressyr ungefär samtidigt som du gjorde det, ni har därefter varit min största inspirationskälla. Luften gick ur när jag läste detta, så oändligt orättvist. Vi är många som lider med er. Massa kramar <3

  Reply

 • Amanda

  Jag fick verkligen ont i hjärtat när jag läste detta! Har följt hela er fantastiska resa och det är så orättvist och obegripligt att det drabbar er. Styrkekramar i massor! ❤️

  Reply

 • Elli

  Fy f-n vilken skit. Så himla skör den är den här sporten. Så ofta man undrar vad man håller på med, men samtidigt så är det ju så härligt med dessa underbara djur och det ger en ju så ofantligt mycket glädje. Ge inte upp, det blir bättre även om allt känns för djävligt just nu. Hoppas din fina häst kan få ett härligt liv som avelssto. Många kramar till er

  Reply

 • Erika

  Nej! Vad fruktansvärt. Finner inga ord och kan inte ens föreställa mig hur du har det nu. Är så otroligt ledsen för din (er) skull. Livet är så fruktansvärt orättvist ibland. Stor kram <3

  Reply

 • Ida Karlsson

  Usch alla tankar går till dig och fina Raya, fy vilken mardröm! Ta all den tid du behöver, tänk inte ens på bloggen!

  Reply

 • Amelie

  Aj i hjärtat, vad otroligt sorgligt. Styrkekramar till dig Linn <3

  Reply

 • Mathilda

  Styrkekram❤️

  Reply

 • Malin

  Tror jag bara har kommenterat någon enstaka gång men har följt dig och Soraya sen du fick henne, tappade nästan andan när jag läste de första raderna och fick samtidigt tårar i ögonen.. Skickar massa styrkekramar till dig, även om det inte hjälper just nu.. Men kämpa på och låt det ta sin tid och låt dig själv vara ledsen ❤️ Jag vet själv hur det känns..

  Reply

 • Alexandra

  Åh herregud, Linn. Det går knappt att läsa detta utan att det gör ont i hela mig. Kan inte ens föreställa mig vad du går igenom just nu. Tusen kramar till dig, även om det inte hjälper alls. Bara massa massa kärlek till er.

  Reply

 • Ida

  Styrkekramar till både dig och Soraya, lider med er💔

  Reply

 • Therese

  Åhh neeej 😢 Fruktansvärt att läsa.. Ta hand om er <3

  Reply

 • CamillaBergquist

  Men herregud vad är de du säger! 😨😭
  Så fruktansvärt, fy fan rent ut sagt! Så ledsen Linn ❤️👍

  Reply

 • Johanna

  Finner inte ord. <3

  Reply

 • Alicia

  Alla mina kramar till dig.

  Reply

 • Johanna

  skickar en massa styrkekramar <3 är helt i chock och lider nåt så fruktansvärt med dig, denna sport kan ge en så mycket glädje men faan så mycket sorg också.

  Reply

 • Linda

  Jag beklagar något så fruktansvärt mycket.

  Reply

 • Caroline

  Men finaste Linn! Har följt er på hela eran resa, jaa ända sedan du hade winnie faktiskt.. fy så fruktansvärt med raya. Hoppas det slutar väl på något sätt. Styrkekram! ❤❤❤❤

  Reply

 • Johanna

  Vilken chock att gå in på bloggen och läsa detta, trodde först att det var ett konstig skämt. Tårarna rinner och blir så ledsen för er skull. Finns inga ord som kan lindra i detta läge men en stor KRAM till dig ❤️

  Reply

 • Emma

  Jag vet precis vad du går igenom och förstår den oerhörda sorgen och smärtan. I maj fick vi ta bort min tävlingshäst på grund av en senskada han drog på sig i boxen. Ena dagen tränade vi piruetter, serier ned till varje och passage och på morgonen dagen därpå när jag morgonfodrade var han supersvullen och halt. Gaffelbandet var av på två ställen. Vi som skulle göra ett dunder-SM, (vårt fjärde) tillsammans bara någon månad senare.

  Jag slutade helt med hästar, flyttade från hästgården i Skåne tillbaka hem till Stockholm och startade ett helt nytt liv. Kan fortfarande gråta floder, nästan ett år senare. Men det blir ljusare, så småningom. <3

  Reply

 • Amanda

  Men nej!! Åh så otroligt många styrkekramar. ♡ Tänker på dig.

  Reply

 • Angelica

  Jag vet att min kommentar inte hjälper, men jag vill ändå på något sätt visa att jag genuint tycker så jävla synd om dig, vad som än hänt. Du förtjänar inte dessa motgångar när du kämpar så mycket och balanserar så många saker i livet, det imponerar mig. Massa kramar!!!

  Reply

 • Jennifer

  Men gud. Finner inga ord.
  10.000 x styrkekramar Linn. 😔❤️

  Reply

 • Anonym

  Saknad ord. Du är stark ❤️

  Reply

 • Malin

  Blev som många andra helt chockad av att läsa detta. Fyfan vad orättvist alltså, finns inte ord att beskriva hur tråkigt och orättvist detta var… Styrke-kram!

  Reply

 • Tina

  Finner inga ord, utan lider verkligen med dig Linn ❤️

  Reply

 • Felicia Isacsson

  Fy så tragiskt. En villkorslös stor kram till dig!

  Reply

 • Stine

  Finner inte ord. Så jävla orättvist. Så obeskrivligt sorgligt och hemskt. Önskar dig kraft, mod och styrka i detta svåra❤️

  Reply

 • Stine Appelqvist

  Finner inte ord. Så jävla orättvist. Så obeskrivligt sorgligt och hemskt. Önskar dig kraft, mod och styrka i detta svåra❤️

  Reply

 • Lina

  Men fy fan! Ni förtjänar verkligen inte detta, helt sjukt. Massa massa massa kramar till dig !

  Reply

 • Frida

  Beklagar. Så sorgligt, finns nästan inget värre än att förlora sin bästa vän.

  Reply

 • Anonym

  Skickar all styrka till er, förstår knappt vad jag läser. Kommer hon aldrig bli bra? Alltså så pass att hon kanske kan gå lättare ridpass el kanske bli mamma till ett fint litet föl. Ta tid till att bara va med varandra och ta paus från sociala median.

  Reply

 • Josefine

  Tiden stannade när jag läste detta. Beklagar!! ❤️❤️
  Efter allt du gjort för henne och er fina, fina relation! N
  Nej, finner inga ord. Beklagar. 😔❤️

  Reply

 • Elina

  LIIIINNNN!!! Jag har inte ord för dig, är lika chockad som troligen resten är. Jag kan knappt föreställa mig den sorg du går igenom nu. Detta är så orättvist. Det är tur jag vet vilken jävla tjej som ligger bakom detta, vi vet att du kommer fixa detta. Mem herregud, det gör ont i mitt hjärta att läsa och jag är bara en bloggläsare. Tankarna till dig❤️

  Reply

 • Emma

  Fruktansvärt, finner inte ord. Beklagar verkligen, ta hand om dig så gott det går ❤

  Reply

 • Emma

  Oj så oväntat!! Du Linn som verkar göra allt för Soraya, men det finns väl inga garantier i det egentligen, inte i hästvärlden i alla fall 😢Kan inte på något sätt trösta.. livet är fan inte alltid rättvist!! Styrkekramar <3

  Reply

 • Rode Gradin

  Fina, fina du och ni! Det värker i hjärtat för er skull. Skickar all styrka och massvis med kramar din väg <3

  Reply

 • J

  Ord är överflödiga, jag lider verkligen med dig❤️ Livet kan va så fruktansvärt orättvist. Du förtjänar inte detta.

  Reply

 • Isabelle

  Åh så fruktansvärt! Sänder massor med styrkekramar till dig <3

  Reply

 • Carro

  Gick som en kall kår när jag läste detta. Så otroligt tråkigt. Vet inte vad man ska skriva annat än kramar till er.

  Reply

 • Ellen

  Luften gick verkligen ur mig när jag läste dedär. Finns verkligen inga ord, det är förjävligt rent ut sagt. Styrkekramar!

  Reply

 • JenniferDressage.se

  Neeeej!!! 😭😭😭 Inte kikat in här på några dagar och så har så mycket hunnit hända. Finns inte ord, såååå ledsen för er skull. KRAMAR ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

  Reply

 • Julia

  Jag lider med dig, fina fina soraya… styrkekram <3

  Reply

 • Matilda

  Fruktansvärt! Massor av styrkekramar till dig och Soraya.

  Reply

 • Amanda A

  Styrkekramar ❤

  Reply

 • Ebba

  Det finns verkligen inte, all styrka till dig Linn <3

  Reply

 • Anonym

  Fick som svar att jag kommenterar för fort och den verkar inte ha gått igenom..

  Hur som helst, blir genuint ledsen för din, för er, skull 😔❤️ Efter allt du genomgick med Morris kunde man ju tro att du fått din beskärda del av otur.

  Reply

 • Nathalie

  Nej fy vad tråkigt! 🙁 Massa kramar till er!!

  Reply

 • Nickie

  Blir så ledsen för er skull. Önskar jag kunde göra ngt ❤️

  Reply

 • Amanda Sjöberg

  Sitter här med gråten i halsen… Fy vad livet är orättvist!! Största styrkekramen till dig o Raya!❤️

  Reply

 • Malin

  Men nej! Finns ingen tröst just nu, det förstår jag. Vi är många som tänker på er. Så ledsen för din skull😢

  Reply

 • Anonym

  Jag beklagar från djupet av mitt hjärta. Fina Soraya :'(

  Reply

 • Kerstin

  Neeej! Så ledsen för er skull. Denna hemska mörka baksida med att älska sin häst så innerligt. Kram

  Reply

 • Sara

  Oj! Vill inte tro att det är sant 🙁 Din hästblogg är den enda jag läser. Följt hela er resa och har tyvärr inga läkande ord. Men stor KRAM!

  Reply

 • Alexandra

  Detta gjorde verkligen ont i hjärtat att läsa! Styrkekramar till dig mitt i allt detta.. <3 <3

  Reply

 • Matilda Holmström

  Jag är så ledsen för er Linn. Stor kram ❤️❤️❤️

  Reply

 • Fanny

  Har inga tröstande ord att komma med. Det här händer alltför många hästar och hästägare som inte förtjänar det. Kommer ihåg när Dressyrsnack-Emmas Mini plötsligt måste tas bort förra hösten, hur jag kände att det var en personlig orättvisa mot någon som tagit så väl hand om sin häst. Känner likadant nu. Det är så galet sorgligt och orättvist. Ta all den tid du behöver.

  Reply

 • Cathrine

  Fy fan Linn, ni förtjänar inte det här.. jag är så ledsen för er skull 🙁

  Reply

 • Ellen

  Så fruktansvärt. Beklagar. Sänder massa kärlek till er!

  Reply

 • m

  Nej vad hemskt! :,( Håller tummarna för att hon kanske kan hålla som avelssto istället. <3

  Reply

 • Moah

  Åh nej! Vad otroligt ledsamt att höra. :'( Massor av styrkekramar!

  Reply

 • Lotta

  Finns verkligen inga ord för sånt här.
  Ta hand om dig, ta tid på dig. Strunta i oss, vi kommer att vara kvar sen

  Reply

 • Alice

  Kan inte begripa det här, omöjligt att ens föreställa sig hur krossad du måste känna dig. Trots att vi inte är vänner känns det i hjärtat som om det skett en nära vän. Känner så mycket för er, din och Rayas relation och er satsning att det här stannade tiden och tog andan från mig att läsa. Fy, beklagar från botten av mitt hjärta <3

  Reply

 • Josefin

  Jag får tårar i ögonen, livet är verkligen så galet orättvist. Massa styrkekramar till dig och Soraya ❤️

  Reply

 • Julia

  Styrkekram <3

  Reply

 • Linnea

  Kära fina Linn, så hemskt. Trots att vi aldrig träffats lider jag med dig och Soraya ända in i själen. Vet att det inte finns något man kan säga som får det att kännas bättre, men skickar styrkekramar <3 ta hand om dig

  Reply

 • Amelie

  Finner inga ord. KRAM ❤️

  Reply

 • Bea

  Så fruktansvärt tråkigt!! Finns inga ord ❤ Styrkekramar ❤

  Reply

 • Linda

  Jag är så otroligt ledsen för din skull.

  Reply

 • maja

  men herregud vad läser jag , mitt hjärta går sönder för er skull ♡♡♡♡

  Reply

 • Amanda

  Åh, har följt dig sedan du bloggade på teamSL och det gör på riktigt ont i hela kroppen som om det hade hänt en vän när jag läser det här. Det här förtjänar ni INTE. Tusen kramar till dig. <3

  Reply

 • Rebecka

  Gråter för er, hur kan livet göra såhär?! Tusen kramar ❤️

  Reply

 • Olivia

  Gjorde ont i mig att bara läsa detta, kan inte ens föreställa mig hur det är för dig. Känner så med dig, och tänker på dig/er. Styrkekramar i massor ♥

  Reply

 • Emma

  Luften gick ur mig när jag läste. Kan inte förstå hur du måste känna dig, men är otroligt ledsen för din skull. Kram <3

  Reply

 • Kajsa

  All kärlek till er<33 det är så sjukt orättvist med sådana beslut. Vi kommer alltid finnas här så ta din tid

  Reply

 • Hanna

  Styrkekramar till dig Linn <3

  Reply

 • Sandra

  Åh nej vad hemskt! Lider med dig & fina soraya! ❤️

  Reply

 • Paulina

  Styrkekramar ❤️

  Reply

 • Johanna

  Gå till en till vet och få en second opinion. Jag har ingen aning om vad det kan röra sig om, men jag vet att flera veterinärer dömmer ut och sedan hos en annan finns det goda framtidsutsikter! Ge inte upp fina du, det är ju NI! 💖

  Reply

 • Caroline

  Neeeeeeeeeeeeeej. Var rädd om dig Linn. Sånt här tar tid. Styrkekramar <3

  Reply

 • Linn

  Det gör fruktansvärt ont i mig att läsa detta. Jag är verkligen jätteledsen för er skull, all kärlek till både dig och Soraya.

  Reply

 • Anna

  Tänker på dig fina Linn!! Skickar över energi och lite styrka.

  Reply

 • Anna

  Finner inga ord…..<3

  Reply

 • Anna

  Ååå nej, är så ledsen för er skull!! Fick läsa om inlägget flera gånger för att ens fatta det. Har inga ord som känns värda att skriva nu, men ni finns i mina tankar.❤

  Reply

 • Karolina

  Så mycket kärlek <3

  Reply

 • Sally

  Neeeeej!!!! :'( Kan nästan inte tro att det är sant. Alla tankar går till er ❤

  Reply

 • angelica

  Mitt hjärta bryts. Tänker på er båda <3

  Reply

 • MalinKalin

  Neeej! Så fruktansvärt 😭 Så himla sorgligt 💜

  Reply

 • linnéa

  Har varit frånvarande och inte läst din blogg på ett par dagar… Finner inga ord! Fick verkligen en shock när jag läste… Så fruktansvärt hemskt, orättvist och alldeles förfärligt! Lider med både dig och Raya.
  Skickar mängder med styrkekramar till er båda!

  Reply

 • Skånemamman

  Tårarna rinner och mitt hjärta går i bitar för er skull 🙁
  Inga ord räcker till <3 styrkekram <3

  Reply

 • Linda

  Så fruktansvärt sorgligt Linn. Det högg till hårt i bröstet när jag läste detta. All kärlek och styrka till er ❤️

  Reply

 • Mathilda

  All värme och styrka till dig!! Fruktansvärt. Ta den tid du behöver, självklart finns vi kvar här när du känner dig redo att berätta.

  Reply

 • Ulrika

  Har uppdaterat sidan flera gånger idag för tänkte att det var nog bara ett missförstånd. Att detta inte är sant. För det får inte vara sant. Det går inte att ta in. Din kärlek till Soraya har lyst igenom varenda hästrelaterad inlägg därför är smärtan i det här beskedet ofattbar. Jag hoppas fortfarande att ett inlägg kommer att komma upp som meddelar att detta inte är sant.

  Reply

 • Johanna

  Finner inga ord, så otroligt tråkigt att läsa! Har följt er under hela eran resa. Massor med styrkekramar ❤️

  Reply

 • Elin

  Så himla sorgligt och orättvist. Så ledsen för eran skull 💔💔 Många kramar!

  Reply

 • Anonym

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  Livet är skört och orättvist, tänker på er

  Reply

 • Anonym

  Första gången jag kommenterar! Styrkekramar linn! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Johanna

  Ridsportens sköra sida, sådan otrolig sorg.

  Reply

 • Elsa

  Fytusan vad orättvist. Får ju ont i hjärtat för din skull. Tusen tusen styrkekramar o kärlek till dig!!

  Reply

 • Lina

  Det här går inte ens att ta in. Så oändligt ledsamt och jag beklagar av hela mitt hjärta.

  Reply

 • Linnéa

  Köpte min storhäst i samma veva som du köpte Soraya. Har kikat in här med glädje och kunnat jämföra våra resor som alltid känts så lika på många sätt. Att lära känna och förstå hur en sådan här häst fungerar och vill ha det tar tid och i alla fall för vår del var det under sommaren/hösten förra året de mesta verkligen började falla på plats. Jag såg så mycket fram emot året vi hade framför oss som verkligen skulle bli vårat år. Men i måndags bröt min bästa vän benet och fick avlivas. Jag vet att det spelar ingen roll vad man säger för allt är bara tomt. Men hoppas med denna kommentar att du känner dig lite mindre ensam. Kramar!

  Reply

 • Johanna

  Stora kramar till dig! Att en sådan otur skulle drabba er! 💔

  Reply

 • Malin

  Fy. Fan. Inte ens vi kan formulera hur vi ska beklaga beskedet, och jag tror vår sorg för er, för Soraya, knappt är en promille av din. Sktyrkekramar <3

  Reply

 • Madde

  Stackars dig Linn! ❤️
  Blir verkligen genuint ledsen för er skull och vi som följt dig via bloggen vet hur mycket tid och kärlek du har lagt på Soraya. Det finns inga ord att säga för att det ska kännas bättre. Jag vet hur mycket hästarna har betytt för dig genom livet, men skickar massor av kramar. ❤️

  Reply

 • Linda

  Åh herregud vilken smärta, lider verkligen med dig/er 😢💗

  Reply

 • Rebecka

  Nej Linn vilka tråkiga nyheter 🙁 Hon och du hade precis börjat dansa tillsammans. Ta den tid du behöver och berätta när du vill och bara om du orkar. Kram på dig

  Reply

 • Amanda

  Även jag är en gamal läsare sedan Winnie tiden och som ovanstående nämnt, ingen förtjänar ett sådant hjärtskärande öde …men allra minst du!

  Alla hästar du tagit hand om genom åren…om dom bara visste hur bra dom haft det. Den kärlek, tålamod, respekt, förståelse och ödmjukhet du givit varenda individ…det är många hästar få förunnat.
  Du var verkligen värd att lyckas! Jag hoppas att allt det fina du gjort för hästarna en dag slår tillbaka.

  Reply

 • Elin

  Alltså herregud vad sorgligt! Har känt igen mig så mycket i er kärlek och relation som jag kunnat bygga upp mer och mer med min häst som jag lånar, och tanken på att något sånt skulle hända henne vågar jag knappt tänka. Kan inte förstå hur du känner men jag hoppas verkligen att det blir hanterbart snart. Stackars er! 💕💕

  Reply

 • Alexandra

  Fan vad mitt hjärta brister när du skriver detta, har följt dig i så många år! Som du kämpat med fina Soraya, massa, massa styrkekramar till dig ❤️❤️

  Reply

 • Towe

  Åh Linn, all styrka till er båda, ni är så fina tillsammans och hur du pratar om henne som din nästan tjejkompis har alltid gjort att jag fnissat och känt mig varm i hjärtat. Kom ihåg att andas, var nära henne och gråt i hennes varma päls. ❤️

  Reply

 • Alexandra

  Usch vad hemskt, livet är verkligen orättvist❤️ Men av vad som går att avgöra från bloggen har du verkligen gett henne bästa möjliga liv. Passa på att ta vara på den sista tiden tillsammans, styrkekramar!

  Reply

 • Astrid Hjelm

  Jag går sönder. Styrka till er båda ❤️
  Det har liksom känts magiskt mellan er, ni har verkligen valt varann. Linn, du är en fantastisk människa men också en fatastisk djurvän, hade jag varit en häst hade min högsta hönskan varit att komma till någon som dig. Som du vårdat och älskat Soraya ❤️ kram

  Reply

 • Beatrice

  Alltså NEJ!! Fy fan, vad livet är orättvist… Fick som många andra en chock av att läsa detta. Be strong ❤️💔

  Reply

 • Maria

  Ta den tid det tar att smälta det som har hänt.
  Vill du berätta så gör du det när du vill.

  Styrkekramar till dig ❤️❤️❤️❤️

  Reply

 • Karoline

  Åh Linn, jag finner inga ord. Så fruktansvärt orättvist. Alla mina tankar går till er <3

  Reply

 • Petra

  Usch Linn jag lider med dig!❤️ Har själv varit i samma sits flera gånger, allt rullar på och sen från ingenstans rycks mattan bort från ens fötter och bästa vän. Jag tänker inte säga att det blir bättre, eller att tiden läker alla sår, det är inte det man tror på när livet behandlar en orättvist och sanningen är att tiden läker men ärren finns kvar och det blir bättre men aldrig lika bra, på något sätt fattas alltid en pusselbit trots att man ändå lyckas leva kvar. Jag vet att du har ett grymt support team runt dig så jag hoppas du hittar den styrka som dom kan ge dig och du ta emot🙏❤️ Ta den här tiden för dig själv och låt dig göra det, alla här väntar här när du kommer tillbaka. Jag kan inte hjälpa dig i din sorg, men jag tänker på dig och sänder styrka i mina tankar din väg❤️

  Reply

 • Lovisa

  Men alltså nej!!! Får så ont i magen när jag läser detta. Är så hemskt ledsen för din skull!!!

  Reply

 • Kajsa

  Omg nej jag har inte loggat in på långe hur kunnde jag missat detta Omg vad jag lider med dog hemskt vad hände varför någon som vet Ush blir i schok😐

  Reply

 • My

  Livet är så jävla orättvist! Blir mållös och får en stor klump i magen av att läsa detta. Har själv häst och detta är nog varje hästägares mardröm. Stor styrkekram till dig!! <3

  Reply

 • Elvira

  Skickar massor med kärlek och omtanke <3 Beklagar sorgen :'(

  Reply

 • Evelina

  Fy fan lider med dig enormt! Massa styrkekramar till er<3

  Reply

 • Sätilaryttaren.se

  Nä fy fan vad livet är orättvist! 💔 Är hon så skadad att hon inte ens fungerar som avelsto? Tänk en mini-Sorayor i hagen nästa vår 😍

  Reply

 • Moa

  Livet är orättvist ibland, lider med dig❤️ Ta hand om dig och ta den tid du behöver❤️
  Kram

  Reply

 • Ronja

  Livet är så orättvist. ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lovisa

  Åh vad sorgligt 😭 har följt dig sedan Winnie tiden ocv har med andra ord varit med under alla dina, tyvärr, motgångar med hästarna. Har varit så glad för din skull att allt gått så bra och åt rätt håll med Raya efter all skit med Morris. All kärlek, planering, engagemang, tid och pengar du lagt på Raya också händer detta.
  Läste detta inlägg innan jag la mig och var tvungen att ventilera med min pojkvän som inte vet något om hästar efter on hur orättvist livet är. Vaknade till och med inatt och funderade över detta… fyfan för livet.

  Massa massa massa styrkekramar Linn♥️♥️♥️

  Reply

 • Christa

  ❤️💔❤️
  KRAM

  Reply

 • n

  Men va?! Har inte hunnit läsa bloggar på ett par dagar så passade på nu. Helt chockad. Jag lider med dig, usch 🙁

  Reply

 • E

  Hur börjar man ens skriva en kommentar när man har läst detta? Med tårar i ögonen och en klump i magen så känner jag mest att fyfan vad livet är orättvist. Både mot dig, men framförallt mot din älskade Soraya. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer fungera i avel, som sällskap eller på något annat sätt som stimulerar hennes aktiva personlighet tillräckligt. Att allt skulle ha en mening känns verkligen som den största lögnen av alla i såna här situationer.

  När jag ändå skriver måste jag passa på att tacka dig. Tack för alla inlägg om studenten och tiden efter (du vet när man känner sig sådär riktigt orolig och kluven, då är de inläggen min räddning och ligger nära tillhands som bokmärken på datorn), tack för alla inlägg om kärleken till dina hästar, för alla inlägg om Winnetoo (som känns som min skimmelkilles tvilling i ett annat liv) och för all pepp du ger till oss läsare varje, varje dag.

  Skickar en stor kram, och hoppas av hela mitt hjärta att du kan känna glädje över andra små saker i livet fast än att du befinner dig i den värsta av alla hästägares mardrömmar.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.