Min älskade

Just nu står vår värld på paus tills på måndag. Jag vill vara sparsam med det jag delar med mig av på grund av att jag vill vara trygg i lägesrapporten själv först. De flesta av er är guld och jag är oändligt tacksam för ert stöd. Men de, i förhållande extremt få, kommentarerna som inte är speciellt respektfulla är för jobbiga. Eftersom jag bara delar med mig allteftersom jag själv förstår vad som händer och vad veterinärerna säger så kan jag tackla det bättre. Jag vet att de inte ”behandlar henne som ett intressant försöksobjekt” som någon skrev eller att ”hon kanske bara har brist på vita blodkroppar, det missar veterinärer ofta”. Så länge jag vet så kan jag tackla det – men därför vill jag inte skriva massa om lägesrapporteringar och vad som händer innan jag landat i varje nytt steg själv.

Måndag är den första riktigt avgörande dagen sedan behandlingsförsöken. Fram tills dess ska vi bara gosa. Vi är givetvis JÄTTERÄDDA om henne, all personal är välinformerad och hennes vardag anpassad efter den tragedi vi befinner oss i. Det märks tydligt att hon anpassar sig till ”sin nya kropp” och är väldigt mycket mer stillsam och lugn, går försiktigt efter mig och tar ett steg i taget. Men som ni ser: hon har liv i ögonen. Hon är Raya ännu. Vi människor har verkligen mycket att ta efter djur.

Comments 11
 • Ursula

  All kärlek till dig o det du o Raya går igenom ❤

  Reply

 • Linda

  Dessa fantastiska djur! Nej, det finns verkligen inget tecken på lidande i hennes ögon. En pigg, vaken och nyfiken blick.

  Reply

 • Mia

  Så fint skrivet. Vi borde verkligen ta efter djuren mer. Hon är fortfarande Raya.

  Reply

 • Anonym

  Älskade tösen.. Har följt dig sen du hade winnie och jag grät när du förlorade Morris. Nu slits mitt hjärta itu såfort jag går in på bloggen och jag ber om mirakel för er bådas skull! Hon är så full av liv, och det här är så orättvist! Jag hoppas att ni får mer tid tillsammans, på ett eller annat sätt.

  Och blir det så, att hon måste lämna dig så är jag säker på att det är för att hon behövs nån annanstans. Djuren är bara till låns för oss och nu är det kanske någon som behöver hennes vackra själ.

  Reply

 • Sofie

  All kärlek till dig.. 💕
  Har dig i tankarna även om jag inte känner dig eller träffat dig nångång, jag tror på er.
  Håller alla mina tummar
  Kram 🐴

  Reply

 • Katrine

  Jag håller tummarna för er. Ni är ett fantastiskt team du och Raya. Hade jag någon gång vart tvungen att lämna bort min häst så hade jag velat ge honom till dig Linn. Du lyssnar alltid på hästen först och sätter dig själv i andra hand. Ingen annan häst hade kunnat ha det så bra som Raya , hoppas du vet det. ♡

  Reply

 • Caroline

  Fina raya ❤❤❤

  Reply

 • F

  Åååh vad jag håller tummarna för er skull och vad skönt att läsa att hon verkar ha landat i sin ”nya kropp” och vardag, det låter åtminstone en liten smula hoppfullt, hoppas på er!

  Reply

 • Lina

  Jag har följt dig i såå många år nu att det liksom känns som att du är en nära vän. När du la upp första inlägget om Rayas skada så gick mitt hjärta i tusen bitar, har aldrig tidigare blivit så påverkad av något som en bloggare jag följer delat med sig av. Satt helt tom och chockad hemma i soffan. Så fruktansvärt orättvist bara. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vet att Soraya inte hade kunnat ha det bättre än hon haft det, och fortfarande har det, hos dig! Jag vet att inga ord i världen hjälper som plåster på de där fruktansvärda såren man får när ens allra finaste vän inte mår bra, men jag vill ändå att du ska veta det. Jag önskar er all lycka till på måndag, ska skicka er styrketankar hela dagen! Vi håller alla på er! Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.