2018-02-17

Soraya börjar kännas väldigt trött, vilket inte är så konstigt eftersom hon använder ögonen och andra sinnen för att klara vardagen nu. Det river i mig att se det då det förstås är ett tydligt tecken, av många, på att behandlingen inte tar. Det är inte säkert att vi kommer få köra henne till återbesök utan idag har vi filmat henne när hon skrittar i olika rörelser och så ska veterinärerna bedöma om hon kan köras i trailer eller inte. ”Olika rörelser” innebär i vårt fall att svänga en snäv sväng i skritt eller hålla balansen om någon drar svansen åt höger.. För ett par månader sedan red vi MSVA. Det är en sån JÄVLA ofattbar mardröm. 

Jag spenderade dagens ljusa timmar i stallet och det var många tårar emellanåt. Många som jag inte träffat än (har åkt dit tider när det oftast är tomt) träffade jag för första gången idag. Alla är så snälla och tröstande, men ni vet hur det är, när man ser i någons ögon att de verkligen förstår. Som vet och förstår kärleken till hästar, livsengagemanget i en satsning och speglar min blick i en fullständig förståelse. Då är det svårt att hålla ihop. Detta är verkligen bara så jävla pissigt och åt helvete.

Comments 10
 • Sofia

  ❤️❤️❤️

  Reply

 • Alexandra

  Massa kärlek till dig Linn ❤️

  Reply

 • Johanna

  Fy fan för detta som ni går igenom. Bara så orättvist. Kram ❤

  Reply

 • Karin

  Vet precis hur det är. Den kännslan av att NÄR FAN SKA JAG VAKNA OCH LIVER BLI NORMALT? Lider varkligen med dig❤

  Reply

 • Malin

  Mitt hjärta blöder för er 💔

  Reply

 • Anonym

  Fy tusan😢 Hoppas du får ett mirakel✊️ Kram till er

  Reply

 • caroline

  Jag tänkte på dig när jag i onsdags hittade min häst hoppandes på 3 ben i hagen… där och då såg jag alla timmar jag spenderat ihop med min livs bästa kompis passera i rasande fart.
  Fick sakta gå in i stallet lockandes med en morot. Inga synliga skador utvändigt, men vilken jävla hopplöshet jag kände. Min klump i magen blev enorm och jag kände mig så liten och maktlös. Min älskade kompis, se att han hade så ont..
  Veterinären kom ut dagen efter och kunde inte utesluta en fraktur. Röntgen bokades och där hittades inget, som tur var…. hovslagaren kom ut och kände igenom hoven och tro det eller ej men ut kom en ynka hovböld.
  Så glad för en hovböld har jag aldrig varit.

  Men dom timmarna i ovisshet då jag befarade det värsta var fruktansvärda. Fyfan för det du går igenom just nu. Obeskrivligt smärtsamt för själen och hjärtat. Tänker så mycket på dig, sån otrolig sorg jag känner för dig o raya. Så.jävla.orättvist.

  Kram ❤

  Reply

  • Lina

   Jag vill inte vara negativ nu, men ex hovbensfraktur syns inte förrän efter en/ett par veckor på röntgen. Va vaksam ifall den inte blir bättre. Men min har haft en hovbensfraktur och är nu, efter ett år, helt återställd.

   Reply

   • Caroline

    Javisst är jag medveten om det. Men nu va det så att vi hittade en hovböld och redan dagen efter var min häst haltfri. Inget hittades heller på röntgen förutom den lilla möjliga luftfickan (hovbölden) som det skulle kunnat vara. Hade han däremot fortfarande varit halt eller vi inte hittat bölden så hade jag ju självklart röntgat om honom om ca 10-14 dagar då de kan träda fram först då synligt. Skönt att din häst är bra nu!

    Reply

 • Julia

  Nu har det hänt så många gånger att jag bara måste dela med mig, men jag drömmer alltså om dig och raya… Drömmer mardrömmar om hela situationen?? Fast jag inte har någon som helst koppling eller relation till någon av er egentligen förutom ridsporten och din blogg/sociala medier, men trots detta drömmer jag mardrömmar och GRÅTER i sömnen. Det här tröstar såklart inte men det kan nog inget göra, ville bara dela med mig som sagt. Vet inte varför. Styrkekramar till er båda<3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.