2018-03-20

”Jag tycker att du gör detta över all förväntan” sa min gulliga entusiastiska pojkvän när jag snörade på mig träningsskorna och sa att jag hade haft en bra dag förut, haha ♥
..med förväntan menade han nog att han trott att jag skulle klättra på väggarna inom två dagar och panikköpa en amstaff-korsning från gatan.

Men det går faktiskt bra, det här. Med att vara nybörjare i mitt eget liv.  

Vi hade vårt sista seminarium på metodkursen i morse vilket innebär att uppsatskursen äntligen är här. Det firade jag och Mika med att lapa sol på hennes mysiga balkong medan vi slet och drog i syfte- och problemformuleringar över fruktsallad och kaffe. Dessutom pratade vi en hel del framtidsplaner, ofrånkomligt när man står inför upploppet av sin utbildning… Mika är fotograf och ska bygga sin egen studio i vår, så jäkla coolt! Sök på @wima_photography om ni är intresserade av bilder med känsla i.

Nu ska jag och Felix ställa oss i köket tillsammans, laga fisksoppa och umgås. Efter det ska jag lägga mig på mage i sängen med choklad och läsa igenom alla era kommentarer angående hundraserna, alltså, TACK för att ni tar er tid. Det är både givande och roligt att få ta del av era erfarenheter.

..nästa helg skulle jag ha tävlat. Lite kramp i hjärtat. Men istället ska jag klargöra för mig själv att det är en ny tid i livet nu och spontant följa med tjejerna till Köpenhamn och fira påsk där. Det lär inte vara för sista gången man trevar sig fram i en ny, icke egen vald tillvaro i livet – bästa att träna på att göra det bästa av det 🙂

Comments 12
 • Petra

  Du är så sjukt stark och COOL. En sann förebild och inspiration.

  Reply

 • Mia

  Du är otroligt stark, så imponerande och inspirernade! Det är bara att ta en dag i taget, långsamt långsamt. Var har du köpt din fina tröja på bilden? Stor kram!

  Reply

 • Linnéa

  Starka och fantastiska människa, har följt dig sen jag vet inte hur länge och du är verkligen en förebild! Många kramar <3

  Reply

 • Rebecca

  Jag måste tipsa dig om hundrasen Stabyhoun. Det är en holländsk fågelhund som är relativt ovanlig i Sverige (hörde till de 10 mest ovanliga raserna för några år sen). Själv är jag en små-hunds människa men mina föräldrar har en Stabbi och hon är UNDERBAR. Stabyhoun står för ”Stand by me” och speglar deras personlighet till max. Så genomsnäll och gosig. På riktigt kommer hon fram och vill ha en kram, ställer sig på bakbenen om man håller ut armarna och lägger framtassarna runt ens hals och lägger huvudet på ens axel. Sen kan hon bara stå så i flera minuter och KRAMAS.

  En hund med mycket energi men också som älskar att ligga och mysa.

  Lycka till i letandet efter en liten lurvig livskamrat!

  Reply

 • Clara, Bossbloggen

  Ja, på gott och ont går ju livet både upp och ner vare sig man vill det eller inte ibland. Tänker och hejar på dig, du är grym!

  Reply

 • Linda

  Du är verkligen stark! Min häst står med en ev. Senskada bak, med lång läketid och många månaders vila.
  Hela min värld har rasat, och jag är bara ledsen och orkar inte göra någonting.

  Är så imponerad att du orkar och är positiv till det mesta. Det är en fantastisk egenskap!
  Jag är imponerad av dig och önskar jag hade hälften av den viljan och tänket som du!
  Du är så otroligt stark och en så fin förebild för unga tjejer (även vi som är äldre såklart)

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Fy… Lider med dig. Jag tror faktiskt, för min del, att ovissheten var värst – och den förstår jag har överhanden i ditt liv nu. Så glad om jag kan inspirera dig det minsta och hoppas att du och din häst får en positiv prognos. Det är skört det här, alltså. 🙁

   Reply

 • Lisa

  Vill tipsa dig om blandrasen cockerpoo, en blandning mellan cocker spaniel och pudel. Otroligt vänliga och lättlärda och lite större än toy/dvärgpudel. Dessutom fäller dom inte!

  Reply

 • Sanna

  Jag följer dig i tysthet men du inspirerar mig mycket och jag får ut massor både av att läsa om dina resonemang i ditt hästeri och din vanliga vardag. Jag är dessutom i samma sits just nu, min häst är utdömd och jag känner efter 12 års hästliv där jag emellanåt haft mer än en häst dessutom att det är dags att lägga av. Otroligt dubbel känsla, som en sorts kris eller nytt blad i mitt liv, men samtidigt känns det svårt att göra annorlunda just nu. För mig kom din situation ”lägligt” i min egen process, jag har gråtit med dig i dina inlägg och verkligen haft nytta av dina resonemang och insikter. Hoppas att du fortsätter blogga och inspirera <3. Kram.

  Reply

 • Amanda

  Hej Linn, jag ville bara säga att du är en sån otrolig inspiration för mig. Jag har följt dig många många år medan jag själv höll på med hästar och var tokig i alla hästbloggar som fanns. Med tiden började jag dock ty ka om dina icke-hästeelaterade inlägg mest. För att du alltid var och är så inspirerande. Man vill liksom gå upp pch kolla på Nyhetsmorgon varje morgon bara för att du får det att låta så härligt eller knyta på sig skorna och gå runt en sjö. Typ. Du får verkligen livet att låta så bra. Missförstå mig rätt, jag tycker att du alltid försöker se det positiva uppskatta det lilla och verkligen njuta. Plus att du är sjukt driven vilken är så coolt och inspirerande. Känner bara att jag liksom skulle vela ta en fika med dig den dagen jag flyttar ner till Göteborg. Jag har näst intill aldrig kommenterat nånting på någons blogg eller diverse sociala medier. Men Linn du är fan min förebild och en stor inspirationskälla och vill att du ska veta det. Även om jag bara är en i mängden, förstås. Kram♥️

  Reply

 • Cajsa

  Du är så stark Linn!
  Jag vill lätt ha en tax i framtiden, helst strävhårig. Otroligt trevliga hundar med mycket energi, och som en stor hund i liten förpackning. Lagom att ha i sängen, men kan samtidigt hänga med på en löprunda på en mil utan problem. Dock har de jag träffat stor jaktlust i sig, vilket är en nackdel om man vill ha dem lösa runt sig. Men det beror ju på varifrån man köper dem!
  Sen tror jag på att en hund blir vad man gör den till, men det är klart att för hundens skull ska man köpa en som passar in i ens liv. Lycka till! Ska bli kul att följa 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.