2018-04-21

Hej på er ♥
Jag har spenderat timmar i den här härliga atmosfären med mina hjältinnor till vänner idag. För mycket mat, bubbel mitt på dagen och samtal fyllda av bubblande framtidsplaner. Våren är här med dunder och brak, jag har ungefär en och en halv månad kvar på min utbildning och tillvaron känns jäkligt solig. Jag har aldrig varit så fri i hela mitt liv som nu, det är faktiskt rätt hisnande.

Nästa vecka ska jag till Stockholm över dagen både på onsdag och fredag. På onsdag ska jag och Mika åka upp för att hålla flera intervjuer till vår uppsats. Uppsatsen som får mig att växa som människa. Jag läser om och pratar med kvinnor som (deras egna uttryck) lever skuggliv. Gömda för världen, på grund av en person och det som från början skulle bli kärlek. En kvinna satte ord på den svåra balansen i att leva med skyddad identitet, gömd, och ändå behålla en identitet och en känsla av ett jag. Förstår ni? FÖRSTÅR NI? Jag tappade fotfästet av att hästarna och den delen i mitt liv rycktes ifrån mig liksom..

På fredagen ska jag upp med jobbet för spännande möten rörande kommersiell marknadsföring. Onsdagen och fredagens olika agendor i vår huvudstad gör att jag blir ännu mer taggad på min framtid: den är verkligen min att forma. Jag är så glad för mitt utbildningsval och jag är SÅ redo att ge mig in i yrkeslivet på riktigt!

Men nu ska jag ta en lång promenad med en bok i öronen, det har blivit min nya grej, jag slukar böcker och går i den lilla skog som finns i storstan tills höfterna bränner. Mitt nya andrum. Sedan ska jag fixa mig för solen, proseccon och natten. Det är f a n t a s t i s k t när sommarklubbarna öppnar, taket dras ifrån takterrasserna och hela stan är en fest dygnet runt. Älskade Göteborg.

Tänk vad annorlunda den här våren skulle varit om Soraya var hos mig nu? Som vitt skilda liv.

Comment 01
  • Petra

    Du är en insperation. Låter som en spännande vår! Hur går det med hundplanerna? Vill tipsa om Whippet, en smidig, vacker (enligt mig då) graciös hund, stilla inne pigg ut.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.