Slutspurt

Det är måndag morgon. I skrivande stund är jag mitt i en hetsig budgivning som pågått sedan igår och som jag hoppas ihjäl mig på att vinna. Det är en klurig tid att köpa i en storstad nu: studenter börjar förbereda sig inför att flytta hit och plugga på de populära universiteten och högskolorna och har föräldrar i ryggen som köper smålägenheter som om det vore lattepengar… Men håll tummarna är ni snälla, för jag är förälskad ♥

Helgen har spenderats enligt bilderna ovan. På Mikas balkong med diverse energibooster och slutspurten med uppsatsen. Den blir så…fin. Vi har fått fram så slående citat om hur utsatta dessa kvinnor är och som kopplas an så starkt till teori så att jag får rysningar när vi skriver. Den blir verkligen stark.

Uppsatsen är döpt till ”En hjälpande hand eller ett spårbart risktagande?”
Här är en liten sneak peek ur vår inledning där vi valde att ta med ett citat från en intervju, åtminstone en del av ett första utkast till vår inledning, allt kommer omarbetas flera omgångar till skulle jag gissa på..

 

Comments 9
 • Emma

  Jag tycker att du är en fantastisk person Linn och dina inlägg är verkligen inspirerande! Har du som plan att återgå till ca 2 inlägg/dag som du skrev innan när du hade Raya? Kan inte få nog av hur fint du skriver så skulle bli jätteglad om du började uppdatera mer frekvent här igen. <3

  Reply

  • Hanna

   Hej Linn! Jag undrar också hur du har tänkt att uppdateringen ska se ut framöver? Jag kommer att läsa oavsett, men vore bra att veta om man ska förvänta sig inlägg varje dag eller snarare varje vecka? Tack för fina texter!

   Reply

  • Anonym

   Vet att hon svarat tidigare om detta och att då hon ej längre är beroende av pengarna från bloggen så kommer det bara bli inlägg när hon har tid och lust. Dvs prio ett är ej längre att blogga för att få det att gå runt 💐

   Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Tack för fina ord <3
   Min plan är…ingen alls. Mer att jag skriver när jag vill och har inspiration, nu är det väldigt mycket skrivande som det är i min vardag med slutspurten och uppsats vilket gör att både tiden och inspirationen utöver det är knapp. I sommar lär jag skriva mycket mer, men vet inte exakt hur ofta just <3

   Reply

 • Antonia

  Hade varit intressant att läsa er rapport. Har du möjlighet att publicera den här så man kan läsa? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Absolut, det publiceras offentligt om (när ;)) det är godkänt, då kan jag länka det! 🙂

   Reply

 • Ronja

  Arbetet verkar så intressant! Kommer dit finnas att läsa någonstanns?

  Reply

 • F.

  Är DU mitt i en budgivning eller är NI det? Så jag inte har missat något här!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.