It has been a pleasure

60 sidor, tusentals ord och åtta berörande möten senare. 

Comments 7
 • Cornelia

  Grattis! Måste vara så skönt att vara klar, tyckte nyss du började, sjukt vad tiden går fort?

  Reply

 • Ida

  Så sjukt bra jobbat! Fick min c-uppsats godkänd för en månad sen. Så menar verkligen sjukt bra jobbat! Se till att fira, vara glad och stolt!

  Reply

 • Camilla

  Härligt! Minns känslan när jag och min kompis lämnade in vår uppsats. Och sedan när den och opponeringen var klara/godkända. Lättnaden och bara; puuuh! vi klarade det!

  Reply

 • Cajsa

  Jag och en kompis skrev en vetenskaplig rapport om hur kvinnor upplever att de blir bemötta när de uttrycker sig om mensvärk i höstas (tvåan på gymnasiet). Det var flera jobbiga men väldigt lärorika veckor. Kan säga att vi var måttligt stolta när vi lämnade in den drygt 50 sidor senare. Varje minut av undersökningar, läsande och skrivande var intressant, så jag kan nästan förstå hur du känner.
  Bra jobbat!

  Reply

 • Erika

  Jag hoppas att denna läggs ut till oss så msn får läsa ers o framförallt dina ord som gör varje ämne extra tagande!
  Lycka till, snart är de ”sommarlov”

  Reply

 • Petra

  Så jäkla häftigt och bra jobbat! Du var den som fick mig att flytta från Stockholm till Göteborg utan att känna en enda person, för att börja läsa MKV på JMG. Är snart klar med första året som har varit bland det roligaste i mitt liv. Tack för det. Du är en sådan otrolig förebild. TACK!

  Reply

 • Louise S

  Jag är säker på att arbetet varit betydelsefullt för de åtta kvinnor som medverkat i studien trots tunga berättelser. Ett arbete som gör skillnad.

  Finns arbetet att ta del av för den som är nyfiken över vad ni kom fram till? 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.