Halvvägs

2018-05-30 och halvvägs in i den sista veckan på universitetet.
Jag måste faktiskt få skryta och berätta att efter vår presentation i måndags kom kursansvarig fram och tipsade oss om en uppsatstävling och frågade om vi inte skulle skriva en pressrelease kopplad till vår uppsats. Helt klart ett fint betyg innan betyget, haha! Man kan ju hoppas att vi lyckas imponera eximinatorn också…

På fredag är det opponering och det är då vi ”ställs mot väggen” och ska kunna försvara och förklara alla delar i vår uppsats, metodval och utformningsval. Sedan får man veta inför klassen om uppsatsen är godkänd, pirrigt!

På kvällen är det firande med klassen och sedan kommer hela min helg gå i firandets tecken. Champagnefrukost och dagsfest, tjejer och 30 grader med förhoppningsvis en kandidatexamen att fira. På söndag ska jag tvätta bort champagneos, ta en lång skogspromenad och förbereda mig på resten av mitt yrkesliv. 

För på måndag börjar jag min nya tjänst, på samma företag, som marknadskoordinator!
”Det blir till det bästa”. 

Comments 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.