Tassar, hovar och ridhusdamm

Inlägget är i samarbete med Daniel Wellington 

Rosa trampdynor, blöta nosar, ridhusdamm och mjuka mular. I de tecknet gick min helg ♥
Bara någon månad efter att Raya togs bort flyttade hela teamet till en ny anläggning, vilket inte kunde bli mer tajmat. Jag kan andas häst, följa deras utveckling och dricka snabbkaffe över samtal om hästar och livet med Christian och Sara utan att behöva se någon annans häst i Sorayas box. Jag tog på något sätt så mycket farväl av hela den eran när jag förberedde mig på vårt avsked, så jag vill aldrig mer gå in i det stallet där vi delade vår tid. Det är en sluten dörr nu.

Klockan ni ser på bilderna är ifrån Daniel Wellington, som jag har ett samarbete med. Jag går inte en dag utan klocka på armen och jag är så himla glad för den här nätta modellen. Jag tycker att denna, med sitt bruna läderband, vita ur och roségulddetaljer gör sig extra bra till skjortor och sommarkläder. Om ni vill kika på just den jag har hittar ni den HÄR.

Om ni är intresserade av någon annan modell uppger ni LINNOLSSON i kassan och får 15% rabatt på hela Daniel Wellingtons sortiment. Alltid fri frakt och fria returer. Glad måndagsshopping <3

Comments 13
 • Anonym

  Skönt att du ändå får lukta på häst!
  Ser fram emot att få följa med dig i flytten sedan!

  Reply

 • Sanna

  Nej. Inte DW. Kanske fel ställe att rikta min kritik mot dom men jag orkar verkligen inte se deras varumärke någonstans mer. Du som skriver så himla genuint och från hjärtat, deras marknadsföring känns som allt annat än genuin. Jag förstår syftet med att dom vill synas överallt, men har jag inte köpt en av deras klockor dom första 3 gångerna jag såg dom så kommer jag säkerligen inte göra det nu heller.

  Tänkte scrolla förbi inlägget när jag såg deras namn i rubriken, som jag alltid gör. Smart av dig att väva in det i ett vanligt inlägg men det lämnade en sur eftersmak hos mig.

  En stor blogg ställde frågan till sina läsare om vilket märke man aldrig skulle handla från och svaret blev: Daniel Wellington. Sen kom twist and shake baby. (Som kör på samma marknadsföringsteknik)

  Förlåt för missriktad irritation. Tack för mig.

  Reply

 • Louise

  Hej!
  Stort grattis till lägenheten!!

  Hoppas du är tillbaka snart, saknar att läsa dina inlägg <3 Alltid så intressanta analyser och en vilja att ha en dialog. Jag förstår helt klart att du vill ta en paus efter allt så det är inte det…meeeen jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka till oss!
  //Louise

  Reply

 • Emma

  Hej, Rider någon i din familj?
  Tycker verkligen att din blogg är hur mysig som helst att följa!

  Reply

 • CamillaBergquist.se

  Jag har samma klocka fast i svart och rose, älskar den och den pryder min arm varje dag 🙂

  Jag kan inte heller gå in i stallet Maltes bodde i efter hans bortgång i april, men andas fortfarande häst hos vänner även om det inte längre är en så stor del av mitt liv så som tidigare så kommer det alltid vara en del av mig.

  Reply

 • Birgitta

  Gissar att DW betalar bra för att få synas hos storbloggare eftersom jag också sett kampanjerna på flera ställen. Och det är ju ingen specifik hästprodukt det handlar om….

  Reply

 • Kikki

  Merkelig innlegg. Hadde jo ingenting med hverandre å gjøre?

  Reply

 • Nina

  Trist med reklam för DW i ett annars så fint inlägg. Känns som att du försöker spela med känslor genom att lägga hästarna och DW i samma inlägg. Det blir så falskt, synd, aallt för pengar? Inlägget hade varit så fint om det varit för ssig själv utan sabla reklam för klockor som inte har den minsta koppling till inlägget eller dig i stort.

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Hej!
   Om jag ska lägga ner tid på att skriva inlägg utöver mitt jobb så är det fantastiskt om det kan generera i inkomst för mig också. Vissa sajter låser istället sitt innehåll så att endast betalande läsare får tillgång, och de sajter som inte gör så har istället reklaminslag. Det positiva med att driva en personlig blogg är att man kan välja att samarbeta med märken och företag man själv gillar, så att använda ”falskt” i sammanhanget är högst missvisande.

   Reply

 • Sara

  Nä men nu får ni för fan ge er.. Linn har delat med sig av de mest känslofyllda inlåggen man kan tänka sig de senaste månaderna, och vissa väljer att reagera på att hon har ETT inlägg i samarbete med ett företag ni sett förut, och dessutom i samband med det väljer hon att dela med sig av något personligt. Lägg av och fundera en stund över era egna liv och vad ni tjänar pengar på är mitt förslag.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.