Ny bloggadress

I nio år har jag kunnat jobba, delvis och en tid helt, med att blogga om min ridsport. Det har inte bara varit roligt och lärorikt utan också en förutsättning för att jag, under tiden jag läste på universitetet, kunde äga Soraya, träna och tävla. Det vill säga: en ovärderlig möjlighet. När jag fick ta bort Soraya i mars och la ridstövlarna på hyllan för att fokusera på karriär fortsatte jag skriva härinne då och då. Jag älskar det skrivna ordet och det har varit en självklar del av min vardag i…hela mitt liv. I någon form; från de felstavade dagböckerna med snirkliga bokstäver som 8-åring i flickrummet till pris på Veckorevyns Blogawards.

Jag trodde att ni följde mig enbart för inläggen om hästar, träning och tävling. Att så otroligt många fortsatt läsa, kommentera och hålla den här bloggen vid liv trots att förutsättningarna för den ändrats hade jag med handen på hjärtat aldrig trott.

Med en stor kärlek för att klä allt som det innebär att vara människa i ord vill jag gärna behålla min blogg, trots att uppdateringen inte kommer vara lika frekvent som när jag bloggade om ridsport. Det innebär att min blogg inte passar speciellt bra in i Spotlife’s hästsegment längre – och därför flyttar jag den. Från och med nu kan ni som vill fortsätta kika in hos mig här:

https://nouw.com/linnolssons

Comments 4
 • Amanda

  Jag började följa dig för hästarnas skull för fleera år sedan (när du hade schalalaolsson) och har sen dess sett upp till dig så mycket och blivit så inspirerad av dig, speciellt pluggmässigt och ”ambitionsmässigt”. Började plugga läkare ungefär samtidigt som du hoppade på din utbildning och din blogg bidrog med SÅ mycket pepp. Slutade rida för längesen och har hoppat över hästinläggen i några år men dina texter och du som person är något av det mest inspirerande jag vet, wow vilken tjej du är Linn!

  Reply

 • Tilda

  Åh vad glad jag är att du fortsätter blogga! Hoppas det går att fortsätta följa bloggen via Bloglovin. Har följt din blogg i såå många år nu och liksom för dig har mitt liv haft höga toppar och dalar. Din blogg har varit en trygghet att se att life goes on och att det är okej att skratta och leva även när sorgen finns kvar. Älskar ditt sett att observera det lilla som hur gatorna doftar efter regn för precis så är jag och kan ha mina lyckligaste stunder där men många i min närhet upplever inte omgivningen på samma sätt upplever jag. Stor kram!

  Reply

 • K

  Jag följde dig också för hästarnas skull, och trodde att jag ganska snabbt skulle trycka ”unfollow” på Bloglovin när du slutade. Men oj vad glad jag är att jag inte gjorde det! Vad du än gör – sluta aldrig skriva!

  Reply

 • Linnea

  Hela tiden har det varit personen Linn som varit intressant ❤.
  Men du, du kan ju behålla domänen linnolsson.se även om du flyttar bloggen!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.