Om idag..

Idag har jag suttit på en av de finaste storhästarna jag någonsin suttit på, alltså ÅHHHH. Jag vet att man inte ska förälska sig direkt, men det gjorde jag. Jag har aldrig tänkt förnuftigt vid ett hästköp innan, men ändå tror jag att det är dags att göra det nu. För den här vrålfina hästen har MYCKET kvar innan hon ens är redo för att komma ut på en tävlingsbana och är dessutom väldigt osäker på hinder. Men förbaskat fin…

Njaaa, jag letar vidare men tar med mig henne i hjärtat ett tag till så får vi se vart det leder..

Ser att det spekuleras för fullt vilken häst jag provat och att även bloggläsare var på plats idag. Ibland älskar jag att ofta träffa folk som läser bloggen och hela grejen kring det – ibland inte. I såna här situationer när man vill skydda både ägare och sig själv som köpare är det mindre roligt att inte veta vem som vet om bloggen och inte. Jaja, självvalt – och jag älskar det 99% av tiden! MEN! Snälla sluta spekulera, jag skulle ALDRIG droppa vilken häst det är i respekt mot ägarna så det är ingen idé. Jag berättar när jag har bestämt mig och hästen har tagit sig igenom besiktningen – precis som jag gjorde med Chagall när han skulle säljas.

Nu ska jag leta efter hästar hela kvällen!
Har ni några bra tips på försäljningsstall så skriv gärna i kommentarerna! Det är så skönt att kunna åka och testa flera olika på samma ställe. Helst i närheten av Göteborg så att man kan använda egen veterinär, men tipsa om alla bra ni vet och länka till hemsidor! :D

Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Om idag..

 1. Emma skriver:

  http://www.stallkatalei.se SUPER fina hästar. Allt från orutinerade 4 åringar till gamla SM hästar.

  Svara

 2. G skriver:

  Rickard Tagesson i Skara! Tagessonsporthastar.se
  Har köpt flera hästar där ifrån och kan varmt rekommendera! Superfina hästar till bra priser och så är han så himla schyst! Verkligen 100% ärlig vilket jag upplever att många som säljer inte är!

  Svara

 3. Minisemester i Tyskland eller Bulgarien? ;) Om du fastnar för en av våra hästar lovar jag att vi betalar flyget för din veterinär! :)

  Svara

 4. Carolin skriver:

  Stall samott! Har dock ingen hemsida vad jag vet , finns på Facebook har sett dom på många tävlingar och det är bra hästar. Tror dom har några 4-åringar 5-åringar och några äldre och rutinerade. Dom köps från Irland så inga tittiga hästar och otroligt snälla. Dom har en bra hästhållning där med!! Vad söker du för ålder på hästen?:)

  Svara

 5. Erica skriver:

  http://tallbackagard.se/ borde du kolla in! ;)

  Svara

 6. JuliaW skriver:

  Tråkigt att det vart lite ”osäkert”. Verkar ju ändå som en toppenhäst som du beskriver lite i texten! Bättre att leta ordentligt och inte stressa sig fram, utan att hitta den rätta som man känner att man kan ha under en lång framtid! :)

  Svara

 7. Emilia skriver:

  Stall Kuskahus!
  Världens bästa försäljningsstall. Svenne gör allt för att hitta just den hästen du söker, du kan till och med följa med på resor för att hitta.
  Otroligt seriöst, och bra! :)

  Svara

 8. emelie skriver:

  Därför jag inte började prata med dig om din blogg eller sånt, tycker det kan vara respektlöst :) Men hoppas du hittar den du söker :D !

  Svara

 9. Ylva skriver:

  Finns bara ett stall man letar hästar i ;)
  http://tallbackagard.se/

  Svara

 10. Ida Barsk skriver:

  Tipsar om Stall Karupslund, dom har otroligt fina hästar och är trevliga att jobba med!

  Svara

 11. Elinfresh skriver:

  Marika Sjöstedt har många fina hästar!

  Svara

 12. Frida skriver:

  På ranchen, stallet där jag rider, säljer de nu en underbart fin storhäst som heter Harley. Han har bra kapacitet och jag tror att ni två skulle passa jättebra tillsammans. Det är faktiskt min förra hyrhäst och han är underbar att rida! Du kan läsa om det på ranchens.com

  Svara

 13. Felicia skriver:

  http://m.facebook.com/StallAspehusAb?id=451998468205306&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.se%2Fsearch&_rdr

  säljer irländare och holländare, riktigt fina hästar! 5-7 år, jag hittade min drömhäst där , hoppas du hittar din! fantastisk fina Ponnys och hästar! detta stall är i Skåne, stall aspehus ab! ring , jag rekommenderar det verkligen!

  Svara

 14. Ellen skriver:

  Vi köpte våran lilla D-ponny från Team Amo i Horred, man blir trevligt bemött och de har jättefina hästar!;) tror inte att de har kvar sin hemsida http://www.teamamo.se men de kanske finns på Facebook

  Svara

 15. Ellen skriver:

  teamamo.com hette hemsidan men finns inte kvar. Annika Larsen heter hon som driver Team Amo

  Svara

 16. Tova skriver:

  Westvoastshowjumpers.se (eller nåt liknande, googla) ligger precis utanför Gbg och importerar riktigt fina och speciella (;)) hästar! :)

  Svara

 17. Tova skriver:

  WestCoast ska det stå ;)

  Svara

 18. Sara skriver:

  Hej. I vårat stall finns två jätte fins ston, den ena tror jag verkligen skulle passa dig. Hon är 10 och har gått 150. Placeringar i 140 i sverige och tyskland. En dam med humör och som är fruktansvärt rädd om sig, river aldrig. Ligger hon fel så vill hon gärna inte hoppa. Man måste alltså bli ett team tillsammans. Pigg och lite speciell.

  Den andra är 9 och släkt med butterfly flip. Hon är också en individ med humör, hon har startat 140.

  Båda är snälla att sköta, rida ut mm men kräver rutinerad ryttare i hoppningen.

  Maila gärna för mer info och filmer.
  Med vänlig hälsning, Sara

  Svara

 19. toni skriver:

  stallkatjafalk.se

  Svara

 20. evelina björk skriver:

  Hej!
  Jag tänkte faktiskt rekommendera mig själv. Hemsidan är låångt ifrån klar men jag har främst ponnyer hemma (ett par storhästar). Alla ponnyer är kvalitetsponnyer med bra stam men som inte riktigt är ”klara”. Just nu har jag 8 stycken, har ett tiotal på ingång!

  MYCKET fina ponnyer för bra priser.
  Har just nu 3 dponnyer och 2 c som skulle passa.
  5-9 år.
  Har yngre och äldre på g!
  Maila vid intresse så kan du få mitt nummer.
  MVH, Evelina Björk

  Svara

 21. katinka skriver:

  Stall kuskahus kan jag varmt rekommendera! Har precis köpt min fina kilöe därifrån och fick honom uppkörd, vaccinerad och besiktigad (jag var med) samma dag som vi åkte ner:-) maestro som han heter är en riktig pärla så tycker verkligen du ska ta kontakt med honom !

  Svara

 22. Tilde skriver:

  Stallroepmke.se har fina hästar. Dock unga hästar, men om du vill ge alla en käft smäll som innan trott att denna häst var helt fel, så är det RÄTT ställe att leta hästar!
  Jag PRAOa där & jag är 12 år, red en stor häst som var svart men några vita strumpor. Shiiiit vad fin den var! Ung, men lyssnade på ALLT. Såååå himla fin!
  Du är värd fina, speciella ”Linn” hästar ;)

  Skulle kolla in iaf, kram Tilde :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>