Chagall

Chagall, som även kallas för ”Chaggie” i mina inlägg, är min alldeles egna ponny som är inköpt som ett projekt. Han köptes 1:a April 2012 via telefon och kom alltså hem till mig som ett riktigt wildcard.

Han är en D-ponnyhingst född 2007 som är riden sedan 2011. Han har tre fantastiska gångarter och hoppar otroligt bra och väl. Han är lugn och stabil i psyket och jag tror att han kommer bli en kanon tävlingsponny i framtiden!

Här i min blogg får ni följa honom från att aldrig varit ute på en tävlingsbana till att bli en tävlingsponny främst inom hoppningen :D
Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Chagall

 1. Anna skriver:

  Hahahahaha född 2011 och riden sedan 2006. Hahahaha asså gjorde min dag xd

  Svara

 2. nora :) skriver:

  På första bilden ser det ut som du har väldigt spänd nosgrimma.. har du det eller har du 2 fingrar mellan?
  Hade bra!

  Svara

 3. haha, står ju född 2007 och riden sen 2011…

  Svara

 4. humle och dumle skriver:

  svar till nora:) från mig: min sköthäst prisse har lite bukligt huvud kanske den här hästen också har de!?

  kolla gjärna på min blogg

  autumnsuprise.devote.se

  Svara

 5. mathilda skriver:

  haha, hur orkar folk kommentera hur du verkar ha spänt din nosgrimma? Som om du inte vet hur man spänner en… för övrigt så gapar han ju på bilden, så det är ju inte konstigt att den stramar lite då… det den är till för liksom.
  fett tjurig jag lät nu hehe.

  Svara

 6. Jonna Larsson skriver:

  Sjukt lik en häst jag rider på stallet
  Finns bilder på min blogg http://salmiakjonna.blogg.se
  love u ♥

  Svara

 7. matilda skriver:

  Gud va han är snygg Linn :D
  Måste bara säga att du rider så otroligt bra, och Chagall kommer bli så snygg på tävlings banorna med DIG!! :)

  Svara

 8. Alma skriver:

  Otroligt söt<3

  Svara

 9. malin skriver:

  men den är ju valack nu :D

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>