Winnetoo

Winnetoo, som är kallad ”Winnie” i blogginläggen, är min främsta tävlings-D-ponny som jag har ägt sedan Mars 2009. Han är född 2003 och kom till mig som en grön 5,5-åring som sedan dess utbildats utav mig och klättrat i klasserna ihop med mig. Vi började att hoppa bohuscupen 2010 och har idag med oss placeringar och vinster upp till och med MSV:B.

Winnetoo är en FANTASTISK ponny som äger en stor del av mitt hjärta, han är personlig på alla vis som går och har en grym vilja. Han hoppar som en gummiboll och har lätt för sig. Han har fått starka lovord från Maria Gretzer och Björne Carlsson.

Om jag ska gissa så är han blogg-favoriten här ;)Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Winnetoo

 1. Ebba skriver:

  Sååååhääär fin Linn!

  Svara

 2. Ebba Granander skriver:

  Min favorit iallafall <3

  Svara

 3. Elin :D skriver:

  Winnie passar i rosa :D

  Svara

 4. fanny skriver:

  jag äääälskar den första bilden på er!!

  Svara

 5. Emma skriver:

  Ehhm han är inte alls fin på den första bilden utan han är JÄÄÄÄÄTTTTE fin på den bilden, fast ni är lika fina på varje bild som knäpps på er ;)

  Svara

 6. Tussie skriver:

  Aww vad söt han är <3 (':

  Svara

 7. Julia skriver:

  mina favorit. <3

  Svara

 8. Lisa skriver:

  Han är lätt min favorit, winnie goingen <3

  Svara

 9. tbdress skriver:

  Thanks for reading, and I am glad you enjoyed it. and WOW. thank you for the praise.
  tbdress http://www.tbdress.cc

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>