Nuntorp

Godmorgon!
Seriöst, kom på en så bra idé igår, legat och tänkt på den hela natten så har inte kunnat sova.. En sömnlös natt resulterade istället i 5 A4-sidor och en jäkla massa mejladresser som ska mejlas till och nummer som ska ringas, hoppas på att kunna släppa det SNART!

Förresten, fått många mejl om att det inte fungerade att kommentera på tävlingsinlägget igår? Tyvärr är era mejl inte giltiga då jag måste kunna lotta ut skal från kommentarerna. Testa idag igen, om det inte funkar så mejlar jag horsespot i eftermiddag.

Snart i Nuntorp nu, fett trött..
Men mysigt med ponnytävling. Ikväll åker jag och nattis till vår goa vän Frida och äter middag med henne. På söndag morgon ska jag träna crossfit, Frida tränar nämligen det och jag har lovat att hänga med, kommer dö. Sen blir det stranden…

Hörs senare!

20120811-092702.jpg

Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>