Everythings gonna be alright

Hejhejhej! ♥
Äntligen har jag landat framför datorn och hinner säga hej på min favoritsida och hänga här lite med mina favvosar till bloggläsare. Hoppas att alla ni som börjat skolan idag har haft en bra första dag, det har i alla fall jag haft!

Det var jättekul att träffa min goa klass igen, kunde verkligen inte ha hamnat i en bättre klass. Dessutom massa nya ettor från Tjörn som börjat på Kitas, kul att ha några att pendla med. Ny klassföreståndare som jag vet att många andra elever totalt älskar, och ja, han verkar awesome. Mindre bra schema, men riktigt dåligt kan det ju aldrig bli när man går på Kitas. Massa nya kurser i år, Naturkunskap och sånt är väl detsamma som NO i högstadiet fast säkerligen lite mer avancerat. Men typ företagsekonomi verkar intressant, det ska allt bli kul att läsa.

Efter skolan fikade jag länge med min väldigt väldigt saknade vän Elvira som flyttat upp till Jönköping och jobbar med hästar, kika in hennes blogg HÄR.

Jag & Elvira på mitt event i Februari ♥

Har mejlat med horsespot idag ang. problemet med kommentarer, hoppas att det löser sig snart. Förresten, har ni sett den fina blogawardsbilden som horsespot lagt upp på bloggen? Jättesnyggt & praktiskt, direktlänk till röstningssidan alltså!

Nu ska jag sticka ut och rida Chagall, senare avgörs tävlingen om mobilskalen. Och ja, ni som mejlat in era länkar är med och tävlar också i och med att ni inte kunnat hjälpa felet med kommentarssystemet.

Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Everythings gonna be alright

 1. elin skriver:

  Natur kunskap är typ som biologin i 9:an ;)

  Svara

 2. Hanna Eriksson skriver:

  Ner till Jönköping*, det ligger söder om Uddevalla :)

  Svara

 3. Klara skriver:

  Naturkunskap är busenkelt, det kommer du fixa busenkelt Linn! :) Företagsekonomi kan säkert vara intressant om du får en bra lärare, så håll tummarna för det! Vet av egen erfarenhet att det kan vara dötrist med en seg och virrig lärare.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>